Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.10. 2018
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pestrobarevný jehněčí špíz

fotka Pestrobarevný jehněčí špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pestrobarevný jehněčí špíz:

1 lžička šalvěj  | 1 ks oranžová paprika  | 1 lžička majoránka  | 1 ks žlutá paprika  | 500 g jehněčí maso  | 1 lžička tymián  | 150 g krájená anglická slanina  | 10 ks středně velké žampiony  | 2 ks červená cibule  | podle chuti: drcený bílý pepř a sůl  | podle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Pestrobarevný jehněčí špíz:

Jehněčí maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Cibule oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Papriku zbavíme zrníček a nakrájíme na čtverečky. Plátky anglické slaniny (nebo libové šunky) stočíme. Hlavičky žampionů oloupeme a překrojíme na polovinu.

Kostky masa, cibuli, papriku, slaninu a žampiony střídavě napichujeme na špízy. Připravené špízy osolíme, opepříme a obalíme bylinkami.

Necháme je 10 minut "nasát vůni" a poté je vložíme na pánev s dostatečným množstvím rozpáleného oleje. Po všech stranách opečeme.

Hotové špízy rozdělíme na talíře a podáváme se salátem z čerstvé zeleniny.

Pokud chceme jíst zdravě, nebo držíme dietu - nahradíme anglickou slaninu libovou šunkou, nebo ji vynecháme úplně.



Fotky receptu Pestrobarevný jehněčí špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pestrobarevný jehněčí špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků