Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantela

fotka Pikantela
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pikantela:

400 g krůtího masa  | 1 plátek špeku  | špetka soli  | špetka pepře  | 2 cibule  | 3 zelené papriky  | 2 rajčata  | 1 lžíce ostrého kečupu  | 1 feferonka  | 500 ml masového vývaru

Postup přípravy receptu Pikantela:

1 cibuli nasekáme nadrobno a osmahneme na špeku nakrájeném na tenké proužky. Krůtí maso rozporcované na menší kousky prudce opečeme ze všech stran, osolíme, podlijeme vývarem, okořeníme pepřem a pod pokličkou dusíme do poloměkka. Papriky zbavíme jadérek a nakrájíme na nudličky, rajčata na osminky, feferonku nasekáme na drobno. Vše přimícháme k masu a dusíme. Před dovařením přilijeme ostrý kečup a přidáme na kolečka nakrájenou druhou cibuli.


Fotky receptu Pikantela:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantela
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda