Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.10. 2018
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pikantní guláš na žampiónech

fotka Pikantní guláš na žampiónech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pikantní guláš na žampiónech:

750 g hovězí kližky  | 250 g žampiónů  | 3 cibule  | 5 stroužků česneku  | 50 g oleje nebo sádla  | 2 dl červeného vína  |  sůl  |  mletý pepř  |  solamyl

Postup přípravy receptu Pikantní guláš na žampiónech:

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, obalíme v solamylu a vložíme na rozehřátý olej nebo sádlo a zprudka opečeme. Maso vyjmeme, do tuku dáme nadrobno nakrájenou cibuli, žampióny a rozetřený česnek, osmahneme, přilijeme víno a mícháme do bodu varu. Potom přidáme maso a dusíme, až je měkké. Guláš podáváme s chlebem.


Fotky receptu Pikantní guláš na žampiónech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní guláš na žampiónech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !