750 g hovězího masa z krku
| olej dle potřeby
| 3 cibule
| 1 sáček koření Chilli con carne
| 2 plechovky červených fazolí
| 1 kostka masoxu
| 2 chilli papričky
| špetka soli
Postup přípravy receptu Pikantní hovězí krk:
Naso nakrájíme na plátky a ty potom na nudličky, které osolíme a obalíme v koření - celý sáček vetřeme do masa. Maso opečeme zprudka na oleji spolu s cibulí a lehce podusíme.
Hlídáme, aby se nevypekla šťáva. Po 10 minutách prudkého opékání přilijeme vodu s kostkou masoxu. Dusíme dokud maso nezměkne. Přidáme fazole a nakrájené chilli papričky. Podáváme s chlebem.
Fotky receptu Pikantní hovězí krk:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!