600 g hovězího roštěnce
| 5 lžic sezamového oleje
| 50 g nakládaného zeleného pepře
| 100 g kompotovaných mandarinek
| sůl
| 1/2 svazku pažitky
Postup přípravy receptu Pikantní hovězí plátky:
Omyté a osušené maso nakrájíme na plátky velikosti sousta. Ve woku rozehřejeme olej a maso na něm za stálého míchámí 3 - 4 minuty pečeme. Nakládaný pepř necháme okapat a přidáme k masu. Také madarinky dáme okapat a šťávu zachytíme. Mandarinky přidáme do woku a vše dusíme 1 - 2 minuty. Přimícháme 2 lžíce mandarinkové šťávy a osolíme. Pažitku opláchneme, vodu setřepeme a nadrobno nakrájíme. Pokrm podáváme posypaný pažitkou.
Fotky receptu Pikantní hovězí plátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!