Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.10. 2018
Dnes má svátek Vendelín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pikantní ježci

fotka Pikantní ježci
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pikantní ježci:

6 nožiček obyčejných tlustých párků  | 2 cibule  | 1 sklenice zeleninového leča (330 g)  | 1 feferonka  |  mletý pepř  |  oregano  |  olej

Postup přípravy receptu Pikantní ježci:

Párky z obou stran nařežeme na ježky. Pekáč vytřeme olejem a párky do něj naskládáme. Zalijeme lečem. Do sklenice napustíme do poloviny vodu, sklenici jí vypláchneme a vodu vylijeme do pekáče. Přidáme feferonku, na osminky rozkrájené cibule a posypeme pepřem a oreganem. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C, ztlumíme na 180°C a pečeme. Po půlhodině párky otočíme a ještě asi 10 minut dopečeme. Podáváme s pečivem.


Fotky receptu Pikantní ježci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní ježci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !