Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pikantní kuřecí směs

fotka Pikantní kuřecí směs
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pikantní kuřecí směs:

600 g kuřecích prsíček  | 1 vejce  | 4 lžičky solamylu  | 200 g pórku  | 200 g žampionů  | 200 g cukety  | 100 g mrkve  | 1 chilli paprička  | 4 lžíce oleje  |  zázvor  | 4 lžíce bílého vína  |  sojová omáčka

Postup přípravy receptu Pikantní kuřecí směs:

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, přidáme vejce, promícháme, vsypeme solamyl a necháme odležet. Pórek, papričku, cuketu a mrkev nakrájíme na nudličky, žampiony na plátky. Na rozehřátém oleji asi 5 minut restujeme maso s nudličkami oloupaného zázvoru, postupně přidáváme mrkev, cuketu, papričku, pórek, nakonec žampiony. Vše důkladně promícháme, zalijeme vínem, přikopíme poklicí a dusíme asi 5 minut. Nakonec směs zalijeme sojovou omáčkou a podáváme.


Fotky receptu Pikantní kuřecí směs:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní kuřecí směs
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !