Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.11. 2018
Dnes má svátek Sáva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pikantní masová pochoutka

fotka Pikantní masová  pochoutka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pikantní masová pochoutka:

600 g vepřové kýty  | 30 g oleje  | 40 g anglické slaniny  | 1 cibule  | 1 sklenice zeleninového leča  | 2 lžíce ostrého kečupu  | 2 lžíce hořčice  | 2 feferonky  | špetka soli  | 1 lžíce worcestru

Postup přípravy receptu Pikantní masová pochoutka:

Z umytého, odblaněného masa nakrájíme tenké řízečky,
dáme na rozpálený olej, přidáme drobně pokrájenou
slaninu, pokrájenou cibuli a chvíli opékáme.
Podlijeme vývarem nebo vodou, přidáme lečo, kečup,
hořčici, posekané feferonky, sůl, worcestr a dusíme
do měkka. Podáváme s rýží.
Dobrou chuť.


Fotky receptu Pikantní masová pochoutka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní masová pochoutka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !