Použité suroviny receptu Pikantní omáčka dělaná v troubě:
1/4 kg vepřového masa
| 1 Moravanka ve sladkokyselém nálevu
| 2-3 druhy hořčice
| 3 lžíce kečupu
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Pikantní omáčka dělaná v troubě:
Maso nakrájíme na kostky a dochutíme. Dáme do pekáčku a přidáme Moravanku i s nálevem, 2 lžíce plnotučné hořčice, lžíci krémžské a popř. lžíci ještě jiné hořčice, 3 lžíce kečupu a dva hrnky vody. Promícháme a dáme do trouby, vaříme na 180 °C dokud není maso měkké. Podáváme s br. knedlíkem nebo jinou přílohou.
Fotky receptu Pikantní omáčka dělaná v troubě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!