Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní pečený bažant

fotka Pikantní pečený bažant
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pikantní pečený bažant:

1 bažant  | 40g slaniny  | 20g másla  | 100g žampionů  | 1dcl bílého vína  | 1 cibule  |  česnek  |  petrželová nat'  |  hřebíček  |  bobkový list  | 1lžíce rybízové zavařeniny  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pikantní pečený bažant:

Bažanta osolíme navrch i uvnitř. Stroužek rozetřeného česneku smícháme se lžící sekané petrželky a pepřem a bažanta zevnitř vymažeme, zbytek česneku v něm ponecháme, přidáme 1 hřebíček a
1 bobkový list. Prsíčka obložíme 40 g na plátky nakrájené slaniny a ovážeme režnou nití.

Na pekáči osmahneme na 20 g másla, 20 g krájené cibule a 100 g na plátky nakrájených hub. Podlijeme 1 dl bilého vína a 1 dl vývaru z masa a pečeme za stálého přelévání vypečenou šťávou.

Měkkého bažanta vyjmeme, šťávu odpaříme a dochutíme lžící rybízového rosolu, eventuálně solí a pepřem. Podáváme s dušenou rýží a kompotem.


Fotky receptu Pikantní pečený bažant:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní pečený bažant
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle