Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pikantní plátky Aha

fotka Pikantní plátky Aha
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pikantní plátky Aha:

4 ks vepřových plátků  |  sůl  |  drcený kmín  | 2 ks cibule  | 2 lžíce kaparů  | 1 lžička naloženého pepře  | 4 ks kyselé okurky  | 4 lžíce oleje  | 250 ml oleje  | 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Pikantní plátky Aha:

Vepřové plátky naklepeme, osolíme, pokapeme dvěma lžícemi oleji a necháme v chladnu několik hodin odležet.
V kastrolu rozpálíme zbytek oleje, na něm po obou stranách opečeme naložené plátky masa po obou stranách a vyjmeme. Na zbytku tuku zpěníme cibuli, zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme vývarem. Rozmícháme, do směsi vložíme maso, přidáme na kostičky nakrájenou kyselou okurku, kapary a naložený pepř a dusíme pod pokličkou, až je maso měkké.


Fotky receptu Pikantní plátky Aha:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní plátky Aha
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !