Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pikantní rýžový nákyp

fotka Pikantní rýžový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pikantní rýžový nákyp :

200 g rýže  | 750 ml mléka  | 2 lžíce másla  | 50 g strouhaného sýra  | 2 vejce  | 150 g pečeného vepřového masa  | 100 g žampionů  |  sůl  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Pikantní rýžový nákyp :

Mléko svaříme se solí a máslem. Přidáme rýži a vaříme asi 20 minut. Do vychladlé rýže přidáme žloutky, strouhaný sýr, restované žampiony a kousky masa. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Pečeme v zapékací míse, kterou jsme vymazali a vysypali strouhankou asi 30 minut.


Fotky receptu Pikantní rýžový nákyp :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní rýžový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !