Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní smetanový filet

fotka Pikantní smetanový filet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pikantní smetanový filet:

800 g filetů z tresky s kůží  | 200 ml sladké smetany  | 200 ml rybího vývaru  | 1 stroužek česneku  |  hladká mouka  | 100 g másla  | 1 feferonka  | 2 žloutky  |  sůl

Postup přípravy receptu Pikantní smetanový filet:

Filety osolíme a necháme 30 minut odležet. Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou feferonku a česnek, přidáme lžíci mouky a osmažíme. Zalijeme vývarem a smetanou, přidáme porce ryby a 15 minut mírným varem provaříme. Hotovou rybu vyjmeme, do horké omáčky zašleháme 2 žloutky a již dále nevaříme. Rybu podáváme přelitou omáčkou a s těstovinami.


Fotky receptu Pikantní smetanový filet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní smetanový filet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda