Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.10. 2018
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pikantní utopenci s omáčkou

fotka Pikantní utopenci s omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Pikantní utopenci s omáčkou:

1/2 kg buřt  | 4 ks cibule  | omáčka:  | 4 lžíce kečup  | 8 lžic voda  | 4 lžíce olej  | 4 lžíce hořčice  | 4 lžíce worčestr  | 1/2 lžičky chilli  | 4 lžíce ocet  | podle chuti: mletá sladká paprika  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Pikantní utopenci s omáčkou:

Buřty a oloupanou cibuli nakrájíme. Olej, ocet, hořčici, kečup, worčestr a vodu dáme do kastrůlku ohřát, aby se vše spojilo, ale nevaříme. Potom přidáme koření a zamícháme.
Do sklenic naplníme buřty s cibulí, až po okraj zalijeme omáčkou a uzavřeme. Necháme vychladnout a můžeme podávat.



Fotky receptu Pikantní utopenci s omáčkou:

Pikantní utopenci s omáčkou
Fotky vložil: beruschka6 
Hodnocení receptu Pikantní utopenci s omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !