Postup přípravy receptu Pikantní vepřová kýta na hořčici:
Očištěné maso lehce naklepeme, osolíme, poprášíme hladkou moukou, na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme a vyndáme z pánve. Cibule oloupeme, nakrájíme na malé kousky a na oleji osmahneme dorůžova. Na připravenou osmaženou cibuli vložíme opečenou kýtu, podlijeme čtvrt litrem teplé vody, přidáme masox, hořčici, hořčičná semínka a dusíme doměkka za občasného obracení masa. Podle potřeby můžeme ještě během dušení přidat trochu vody. Nakonec maso vyjmeme, šťávu dochutíme pepřem, chilli kořením a solí. Kýtu necháme trochu vystydnout, aby se nám lépe krájela na plátky. Ty pak rozdělíme na nahřáté talíře, přelijeme šťávou a ozdobíme lístky salátu, ředkvičkami a petrželkou. Příloha-bramborová kaše.