Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní živáňská jehla

fotka Pikantní živáňská jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pikantní živáňská jehla:

750 g hovězí svíčkové  | 250 g anglické slaniny  | 4 cibule  | 3 stroužky česneku  | 100 ml červeného vína  | 100 ml oleje  |  mleté chilli koření  |  mletý černý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Pikantní živáňská jehla:

Svíčkovou nakrájíme na kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm. Anglickou slaninu vcelku nakrájíme také na kousky a vše střídavě napichujeme na olejem potřenou špízovou jehlu. Takto nachystaný špíz potřeme olejem a dáme na gril.

Během grilování špíz potíráme omáčkou smíchanou z prolisovaného česneku česneku, chilli koření, červeného vína, mletého pepře a soli. Při podávání ještě trochou omáčky potřeme a podáváme s pečivem.


Fotky receptu Pikantní živáňská jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní živáňská jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !