Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Piňa-misú

fotka Piňa-misú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Piňa-misú:

1/2 sáčku piškotů  | 2 kelímky zakysané smetany  | 1/4 l smetany na šlehání  | 3 lžíce kokosu  | 1 sáček ztužovače šlehačky  | 2 lžíce ananasového sirupu  |  cukr moučka dle chuti  |  rum dle chuti  |  kokosové lupínky a lístky meduňky na ozdobu

Postup přípravy receptu Piňa-misú:

Kysanou smetanu rozmícháme s cukrem, přidáme kokos a ananasovou šťávu. Šlehačku smícháme se ztužovačem, ušleháme do tuha a opatrně vmícháme do krému.

Piškoty namočíme v rumu, rozdělíme do širokých sklenek na šampaňské, na ně sáčkem s ozdobnou tryskou nastříkáme krém a dáme vychladit do ledničky.

Před podáváním ozdobíme kokosovými lupínky a lístky meduňky.


Fotky receptu Piňa-misú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Piňa-misú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !