Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.06. 2019
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Piškoobličejíky

fotka Piškoobličejíky
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Piškoobličejíky:

3 sáčky piškotů  | 2 ks čokolády  | 1 ks bílé čokolády  | 3 - 4 ks banánů  |  párátka

Postup přípravy receptu Piškoobličejíky:

Vezmeme 3 sáčky piškotů, rozbalíme je a vyskládáme na mělký talíř kulatou stranou dolů. Potom vezmeme banány oloupeme je a nakrájíme na tenké plátky, které vkládáme mezi piškoty tímto způsobem: piškot, banán, piškot. Do malého kastrolu dáme rozehřát čokoládu (bílou) dokud nebude tekutá (asi na 5 min.). Potom piškoty s banánem do čokolády namočíme. Piškoty necháme v ledničce odpočinout asi 1 hodinu. Dále necháme roztéct v menším kastrolu hnědou čokoládu a namalujeme piškotům oči a pusy.


Fotky receptu Piškoobličejíky:

Piškoobličejíky
Fotky vložil: damami 
Hodnocení receptu Piškoobličejíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !