Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.03. 2019
Dnes má svátek Ivona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Piškot s rybízem

fotka Piškot s rybízem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Piškot s rybízem:

360 g cukru krupice  | 300 g polohr. mouky  | 6 vajec  |  rybíz  |  tuk na vymazání  |  mouka

Postup přípravy receptu Piškot s rybízem:

Do šlehače mixéru rozklepneme 6 vajec a dáme šlehat. Po chvíli zastavíme a přidáme polovinu cukru. Po další chvíli šlehání zbytek cukru. Po dalších asi 3 - 4 minutách dáme část mouky, pak zbytek. Celková doba šlehání má být 10 minut.

Pěnové těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, posypeme omytým rybízem a dáme péci do vyhřáté trouby.

Piškot s rybízem po upečení nakrájíme a podáváme jako lehký moučník.


Fotky receptu Piškot s rybízem:

Piškot s rybízem
Piškot s rybízem
Piškot s rybízem
Piškot s rybízem
Piškot s rybízem
Piškot s rybízem
Fotky vložil: Vlamape,Natural 
Hodnocení receptu Piškot s rybízem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !