Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020 Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2019
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Piškot světlý

fotka Piškot světlý
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Piškot světlý:

6 vajec  | 6 lžic horké vody  | 10 lžic polohrubé mouky  | 10 lžic hrubé mouky  | 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku  | 1 lžíce škrobu  | 12 lžic cukru  | 1 vanilkový cukr  | 1 lžíce rumu  | 1 špetka soli  | 1 špetka prášku do pečiva  | dle chuti: citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Piškot světlý:


Žloutky šleháme s cukry, rumem a vodou do bílé husté pěny, po lžících přidáváme mouky, puding, škrob, prášek do pečiva a nakonec ušlehaný tuhý sníh z bílků s citrónovou šťávou. Vše nalijeme do vymazané a vysypané dortové formy a pečeme na 150 °C asi 30-45 minut.


Fotky receptu Piškot světlý:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Piškot světlý
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !