Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.03. 2019
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Piškotová buchta

fotka Piškotová buchta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Piškotová buchta:

4 vejce  | 240 g cukru  | 240 g polohrubé mouky  | 10 lžic horké vody  | 1/2 balení prášku do pečiva  | 2 ks jablek  |  jahody  |  skořice  |  marmeláda

Postup přípravy receptu Piškotová buchta:

Žloutky rozšleháme s horkou vodou a s cukrem. Do tuhého sněhu z bílků zašleháme žloutky s cukrem, nakonec mouku s kypřícím práškem. Do vymazaného a vysypaného plechu nalijeme 2/3 těsta.Na něj namažeme marmeládu, nakrájená jablka a jahody, posypeme skořicí a zalijeme zbytkem těsta. Vrch těsta pocukrujeme a posypeme znovu skořicí, pečeme při 200 stupních dorůžova.


Fotky receptu Piškotová buchta:

Piškotová buchta
Piškotová buchta
Piškotová buchta
Fotky vložil: pelda,uschi3,MichelePrg 
Hodnocení receptu Piškotová buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !