Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Piškotový korpus

fotka Piškotový korpus
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Piškotový korpus:

3 vejce  | 6 lžic horké vody  | 150 g cukru  | 1 vanilkový cukr  | 100 g hladké mouky  | 50 g solamylu  | 1 rovnou lžičku prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Piškotový korpus:

Vejce s vodou vyšleháme při nejvyšší rychlosti do pěny. K této vaječné směsi poté přišleháme oba cukry, poté mouku smíchanou se solamylem a práškem do pečiva. Vylijeme do plech vyložený peč. papírem. Pečeme asi 15 min. v předehřáté troubě na 200 st. (plyn. trouba 3-4 st.).
Uvedené množství je na plech o rozměrech 20 x 30 cm.


Fotky receptu Piškotový korpus:

Piškotový korpus
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Piškotový korpus
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !