Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Piškotový korpus z bílé čokolády

fotka Piškotový korpus z bílé čokolády
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Piškotový korpus z bílé čokolády:

200 ml smetany na vaření  | 100 ml mléka  | 70 g mísla  | 60 g bílé čokolády  | 2 žloutky  | lžíce vanilkového pudinku  | lžíce cukru moučky  |  sůl

Postup přípravy receptu Piškotový korpus z bílé čokolády:

Dvě třetiny smetany a mléko smíchat a přivést k varu. Přilít nalámanou čokoládu. Zbytek smetany smíchat s pudinkovým práškem, se žloutky a solí. Přidat do teplé směsi a krátce povařit. Krém nechat vychladnout. Máslo ušlehat s cukrem do pěny a vmíchat do krému. Nakonec krém rozetřít na piškotový korpus a ozdobit ovocem.


Fotky receptu Piškotový korpus z bílé čokolády:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Piškotový korpus z bílé čokolády
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !