Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pivní chléb

fotka Pivní chléb
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pivní chléb:

1 1/4 balení kvasnic  | 1 kg hladké mouky  | 3 lžičky soli  | 3 lžičky kmínu  |  špetku anýzu  | 1/4 l světlého piva  | 1/4 l vody  |  hrst slunečnicová a dýňová semínka

Postup přípravy receptu Pivní chléb:

Všechny ingredience zpracujeme a těsto necháme vykynout. Uděláme bochník a necháme ještě vykynout na vysypaném plechu moukou, než se rozehřeje trouba. Pak potřeme pivem a dáme péct při 200 °C 20 - 40 min., dle typu trouby a barvy kůrky. Po 10 min. možno teplotu ztlumit na 180 °C a péct 20 - 30 min. Necháme ještě 10 min. dojít ve vypnuté troubě. V průběhu pečení lze Pivní chléb potřít pivem.


Fotky receptu Pivní chléb:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pivní chléb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda