Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pivovarská směs

fotka Pivovarská směs
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pivovarská směs:

1/2 - 1 kg vepřové kýty nebo plece  | 1 - 2 ks velké cibule  | 1/2 kostky masoxu  | 2 - 3 lžíce oleje  | 2 dcl piva 11°  | podle chuti sůl  | podle chuti chilli  | podle chuti pepř  | podle chuti česnek  | 1 - 2 lžičky hořčice plnotučné  | 5 - 6 lžic kečupu

Postup přípravy receptu Pivovarská směs:

Rozpálíme olej a cibuli osmažíme dozlatova. Pak dáme maso, které osmahneme a přidáme masox, sůl, chilli, pepř a česnek. Dobře promícháme, zalijeme pivem (nedáváme ho moc, jinak nám směs zhořkne) a dusíme dokud maso není měkké a pivo se téměř nevyvaří. Poté přidáme hořčici - zamícháme a zalijeme kečupem. Může ho být i víc, podle toho, kolik chcete sosu.
Podáváme s chlebem, hranolky, rýží nebo bramborovou kaší.
Dobrou chuť!


Fotky receptu Pivovarská směs:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pivovarská směs
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !