Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pizza čtyř ročních období

fotka Pizza čtyř ročních období
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 42

Použité suroviny receptu Pizza čtyř ročních období:

Těsto:  | 20 g droždí  | 1 lžička cukru  | 300 g hladké mouky  | 1 vejce  | dle chuti: sůl  | Náplň:  | 150 g brokolice  | 150 g šunky  | 1 pórek  | 4 stroužky rajského protlaku  | 2 lžičky oregana  | 100 g plátkového sýra  | 100 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Pizza čtyř ročních období:


Z přísad na těsto připravíme kynuté těsto, které necháme v teple vykynout. Brokolici chvíli povaříme a rozebereme na růžičky. Šunku nakrájíme na nudličky, pórek i se zelenou částí na kolečka. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Zvlášť na oleji orestujeme pórek a žampiony. Z těsta vyválíme 2 placky, které přeneseme na vymazaný plech. Do protlaku prolisujeme česnek, přidáme oregano a placky jím potřeme. Rozdělíme na ně brokolici, šunku, plátky sýra, pórek a žampiony. Pečeme v troubě. Před dopečením posypeme sýrem.


Fotky receptu Pizza čtyř ročních období:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pizza čtyř ročních období
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !