1 listové těsto
| 1 větší kedlubna
| provensálské koření
| 3 stroužky česneku
| bylinková sůl
| olej na potření
| kečup na potření
| 150 g plátků trvanlivého salámu (herkules, poličan)
| 100 g strouhaného eidamu
Postup přípravy receptu Pizza s kedlubnou:
Listové těsto vyválíme na plát, který přendáme na plech vyložený pečicím papírem a propícháme vidličkou. Kedlubnu oloupeme a nahrubo nastrouháme, přisypeme provensálské koření a dobře promícháme s česnekem utřeným s bylinkovou solí.
Těsto mírně potřeme olejem, kečupem, poklademe plátky salámu, kedlubnovou směsí a pečeme při 200 °C zhruba 40 minut. Před dopečením posypeme sýrem.
Fotky receptu Pizza s kedlubnou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!