Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.06. 2018
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Placičky ze zrajícího sýra

fotka Placičky ze zrajícího sýra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Placičky ze zrajícího sýra:

250 g zrajícího sýra  | 3 vejce  | 50 ml mléka  | 1 lžíce pažitky  | 50 g strouhanky  | 120 g tuku na smažení  | špetka soli

Postup přípravy receptu Placičky ze zrajícího sýra:

Zrající sýr nastrouháme na hrubším struhadle. Osolíme ho, přidáme celá vejce, mléko, jemně nakrájenou pažitku a vše dobře promícháme. Strouhanky přidáme tolik, abychom získali dobře zpracovatelné těsto, ze kterého tvoříme malé karbanátky. Ty usmažíme na rozehřátém tuku po obou stranách dočervena.


Fotky receptu Placičky ze zrajícího sýra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Placičky ze zrajícího sýra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !