Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plakija z tykviček

fotka Plakija z tykviček
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Plakija z tykviček:

250 g tykviček  | 20 ml oleje  | 10 g mrkve  | 20 g cibule  | 10 g celeru  | 30 g rajčat  | 5 g česneku  | 5 g mouky  | 10 g citrónu  | 0,2 g pepře  | 5 g kopru  | 5 g zelené petržele  |  sůl

Postup přípravy receptu Plakija z tykviček:

Očištěné a umyté tykvičky nakrájíme na kousky a svaříme v malém množství vody, asi 15 minut. Do části studeného tuku s malým množstvím vody a soli vložíme cibuli nakrájenou na plátky, mrkev a celer nakrájené na kousky a dusíme do změknutí. Dále vložíme kousky rajčat a plátky česneku. Znovu podusíme. Dušenou zeleninu smícháme se zelenou fazolkou a vložíme na plech. Posypeme nadrobno nakrájenou petrželí a mátou, zalijeme vodou z fazolí (poměrné množství), ve které je rozmíchaná mouka. Přilijeme zbytek oleje, poklademe plátky rajčat, pokapeme citrónovou šťávou a zalijeme malým množstvím vody z fazolí. Podáváme studené.


Fotky receptu Plakija z tykviček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plakija z tykviček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !