Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plátky z vepřové krkovice na sardeli

fotka Plátky z vepřové krkovice na sardeli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plátky z vepřové krkovice na sardeli:

4 plátky z vykostěné vepřové krkovice  | 1 cibule  | 2 lžíce oleje  |  sardelová pasta  |  sůl a pepř podle chuti  |  hladká mouka  |  česnek podle chuti

Postup přípravy receptu Plátky z vepřové krkovice na sardeli:

Plátky z krkovice na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme sardelovou pastou a rozetřeným česnekem, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na oleji. Vyjmeme je, pekáček vyložíme tenkými kolečky cibule, přidáme zpět plátky, podlijeme je trochou vody a dusíme, až změknou. Podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Plátky z vepřové krkovice na sardeli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plátky z vepřové krkovice na sardeli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !