Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněná jehněčí kýta

fotka Plněná jehněčí kýta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Plněná jehněčí kýta:

1 kg vykostěné jehněčí kýty  | 60 g másla  | 20 g slaniny  | 3 vejce  | 150 g žampionů  | 3 lžíce sterilovaného hrášku  | 1 sterilovaná kapie  | 1 lžíce hladké mouky  |  sůl  |  vývar z masoxu

Postup přípravy receptu Plněná jehněčí kýta:

V odblaněné jehněčí kýtě nařízneme střední otvor pro plnění. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme drobně pokrájené žampiony a po osmahnutí zalijeme vejci rozšlehanými se solí. Umícháme řídkou nádivku, sejmeme ji z plotýnky, vmícháme odkapaný hrášek a drobně pokrájenou kapii a naplníme otvor v mase. Uzavřeme jej jehlou na masové závitky, kýtu osolíme a upečeme na polovině dávky másla. Při pečení maso obracíme a poléváme šťávou a podléváme vývarem. Asi čtvrt hodiny před dohotovením vmícháme do šťávy mouku rozetřenou se zbývajícím změklým máslem. Podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Plněná jehněčí kýta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněná jehněčí kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !