Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněná sekaná v lístkovém těstě

fotka Plněná sekaná v lístkovém těstě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Plněná sekaná v lístkovém těstě:

1 lístkové těsto  | 400 g hovězího masa  | 250 g vepřového masa  | 2 žemle  | 2 vejce  | 60 g cibule  | 30 g slaniny  |  pepř  |  mléko  |  strouhanka  |  sůl  | náplň:  | 6 natvrdo uvařených vajec nebo párky

Postup přípravy receptu Plněná sekaná v lístkovém těstě:

Hovězí a vepřové maso umeleme dohromady s cibulí. Přidáme žemle namočené v mléku, 1 vejce a na kostičky nakrájenou slaninu. Osolíme, okořeníme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Takto připravenou směs rovnoměrně rozvrstvíme na alobal nebo čistou utěrku. Doprostřed uložíme uvařená vejce a zavineme. Vložíme do vymaštěného pekáče a podlijeme vývarem. Upečeme téměř doměkka. Necháme vychladnout a zatím rozválíme lístkové těsto. Sekanou zabalíme do lístkového těsta, povrch potřeme rozšlehaným vejcem a ještě 20 minut pečeme.


Fotky receptu Plněná sekaná v lístkovém těstě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněná sekaná v lístkovém těstě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !