Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.10. 2018
Dnes má svátek Vendelín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plněná tykev

fotka Plněná tykev
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plněná tykev:

5 menších tykví  | 500 g hovězího masa  | 300 g vepřového plecka  | 1 cibule  | 150 g uvařené rýže  | trochu másla  | 1 houska  | 3 dl smetany  | 1 citron  | trochu soli  | trochu pepře

Postup přípravy receptu Plněná tykev:

Mladou tykev oloupeme, rozřízneme po délce a vnitřek odstraníme lžící. Tykev osolíme, opepříme a pokapeme citrónem. Naplníme ji náplní vyrobenou z vařeného, upečeného nebo syrového mletého masa, namáčené housky, osmažené cibule, soli, pepře a uvařené rýže. Vložíme do vymazaného pekáče a dáme do trouby zapéct. Hned jak tykev změkne, podlejeme ji smetanou a ještě chvíli zapékáme.



Fotky receptu Plněná tykev:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněná tykev
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !