Použité suroviny receptu Plněné brambory s anglickou slaninou, kysaným zelím a vajíčkem:
4 velké brambory
| 150 g anglické slaniny
| 250 g kysaného zelí
| sůl
| 1 vejce
| zakysaná smetana na ozdobení
Postup přípravy receptu Plněné brambory s anglickou slaninou, kysaným zelím a vajíčkem:
Brambory vaříme tak, aby nebyly úplně uvařené (píchneme do nich nožíkem, a když je střed ještě trochu tvrdý, jsou hotové). Překrojíme je na polovinu a středy odložíme stranou. Osmahneme nakrájenou slaninu a zelí a přidáme středy z brambor. Promícháme, okořeníme a osolíme. Necháme vychladnout a přidáme vejce. Směsí naplněné brambory zapékáme 20 minut.
Fotky receptu Plněné brambory s anglickou slaninou, kysaným zelím a vajíčkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!