Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plněné čínské zelí

fotka Plněné čínské zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Plněné čínské zelí:

800 g čínského zelí  | 400 g mletého masa  | 4 lžíce ovesných vloček  | 100 g na kostičky nakrájené cibule  | 2 vejce  | 1lžička soli  | 1/4 lžičky muškátu  | 60 g plátků slaniny  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce rajského protlaku  | 1/8 l smetany  | 1lžička vývaru

Postup přípravy receptu Plněné čínské zelí:

Zelí rozkrojte po délce, 1/3 listů z prostředka vyjměte, nakrájejte na kostičky. Maso, kostky zelí, ovesné vločky, kostičky cibule, vejce a koření promichejte, směs nandejte na zelí a přikryjte slaninou. V zapékací míse zahřejte máslo, rajský protlak, smetanu a vývar, zamíchejte. Zelí vložte do omáčky, dejte do trouby a pečte nepřiklopené asi tak 40 minut. Jako příloha se hodí brambory posypané petrželkou.


Fotky receptu Plněné čínské zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné čínské zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !