Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plněné copy

fotka Plněné copy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plněné copy:

50 dkg polohrubé mouky  | 5 dkg cukru  | 1 špetka soli  | 2,5 dcl mléka  | 4 dkg droždí  | 1 lžička citrónové šťávy  | 10 dkg rozpuštěného másla  | 3 žloutky

Postup přípravy receptu Plněné copy:

Ze všech surovin zpracujeme těsto, které hned rozdělíme na 6 dílků. Jednotlivé dílky rozválíme na cca 10 cm široké pruhy a potíráme je náplní z 20 dkg hrubě mletých ořechů, 20 dkg nastrouhané hořké čokolády, 10 dkg cukru a 3 vajec. Jednotlivé pruhy zavineme jako roládu a vždy 3 a 3 spleteme do copu. Vzniklé dva copy dáme na plech, potřeme vajíčkem, necháme krátce vykynout a upečeme.


Fotky receptu Plněné copy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné copy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !