Vložil: | Aknels |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Plněné hovězí plátky v rafinované omáčce s vermutem:
800 g hovězích plátků
| sůl
| pepř
| 4 rajčata
| 3 cibule
| 6 nasekaných lístků šalvěje
| 2 lžíce másla
| 2 cl vermutu
| 250 ml vývaru (instant)
| 600 g brambor
| 2 lžíce olivového oleje
| 150 g smetany
| 1 lžíce sezamu
Postup přípravy receptu Plněné hovězí plátky v rafinované omáčce s vermutem:
Filety omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Rajčata nasekáme. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Plátky obložíme rajčaty, cibulí a nasekanými lístky šalvěje. Srolujeme je a převážeme nití. Maso opečeme na tuku, podlijeme vermutem a vývarem a dáme je na 45 minut dusit. Zahustíme je smetanou. Brambory omyjeme, nakrájíme na plátky a pak je rozložíme na plech vyložený pečicím papírem. Pokapeme je olejem a dáme je na 40 minut péct. Servírujeme maso s bramborami posypanými sezamem. Chutná s brokolicí.
Fotky receptu Plněné hovězí plátky v rafinované omáčce s vermutem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!