Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.03. 2019
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plněné jablkové řezy

fotka Plněné jablkové řezy
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Plněné jablkové řezy:

300 gr hl. mouky  | 1/2 balíčku prášku do pečiva  | 100 gr mouč. cukru  | 120 gr másla nebo tuku  | 2 vejce  | 2 lžíce smetany  | JABLKOVÁ NÁPLŇ  | 1 kg jablek  | 200 gr kr. cukru  | 1 lžička ml. skořice

Postup přípravy receptu Plněné jablkové řezy:

Z mouky, cukru, tuku, pr. do pečiva, smetany, vejce vypracujeme těsto, které rozdělíme na 2 díly a rozválíme. Jeden díl dáme na plech s pečícím papírem potřeme jablkovou náplní a přikryjeme druhým těstem. Propícháme vidličkou, potřeme vejcem a upečeme. Vychladlý pocukrujeme.
Náplň: Pokrájená a oloupaná jablka posypeme cukrem a podusíme doměkka (hodně rozvařit). Potom přidáme skořici a do vychladlé náplně přilejeme rum.


Fotky receptu Plněné jablkové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné jablkové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !