Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plněné jehněčí maso

fotka Plněné jehněčí maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Plněné jehněčí maso:

150 g jehněčího masa na plnění  |  sádlo  | 2 cibule  |  rozmarýn  |  sůl  | nádivka:  | 5 žemlí  | 2 vejce  |  petrželka  |  mletý pepř  |  vegeta  |  sůl

Postup přípravy receptu Plněné jehněčí maso:

Jehněčí maso omyjeme a ostrým nožem oddělíme maso od žebírek tak, aby vznikl co největší otvor, který naplníme nádivkou. Zašijeme tlustou nití. Osolíme, posypeme rozmarýnem a vložíme na pekáč vytřený sádlem. Obložíme očištěnou cibulí nakrájenou na kolečka, podlijeme vývarem nebo vodou a pečeme asi 2 hodiny. Během pečení poléváme šťávou a podle potřeby podléváme.
Nádivka: Žemle nakrájíme na malé kostky, spaříme horkou vodou, přidáme vejce, nadrobno nasekanou petrželku, pepř, vegetu, sůl a promícháme.


Fotky receptu Plněné jehněčí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné jehněčí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !