Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plněné krůtí maso

fotka Plněné krůtí maso
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Plněné krůtí maso:

500 g brambor  |  cibule  | 100 g piniových jader  |  vejice  |  pepř  |  olej  | 200 g drůbežích jater  | 400 g sekané  | 3 žloutky  |  strouhanka  | 1 krůta  | Na omáčku:  | 200 g cibule  |  mrkev  |  celer  |  česnek  |  olej  |  šťáva z 4 pomerančů  | 800 ml drůbežího vývaru  |  bobkový list

Postup přípravy receptu Plněné krůtí maso:

Brambory oloupeme, nakrájíme a vaříme 2 min. Opražíme piniová jádra. Osmažíme cibulku, přidáme brambory, sůl, pepř, tymián. Rozmixujeme játra a smísíme je s bramborami, piniovými jádry, sekanou, vejcem, žloutky, strouhankou, solí a pepřem. Nádivkou naplníme krůtu a zavážeme. Osmaženou zeleninu zalijeme šťávou, vývarem a 500 ml vody. Přidáme krůtu a pečeme 125 min. Pečeni přendáme na plech a pečeme 30 minut. Výpek scedíme, okořeníme a zahustíme.



Fotky receptu Plněné krůtí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné krůtí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !