Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plněné telecí plátky

fotka Plněné telecí plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Plněné telecí plátky :

4 telecí řízky po 150 g  | 150 g kořenové zeleniny  | 2 natvrdo uvařená vejce  | 1 lžíce hladkou mouky  | 2 lžíce smetany  |  sůl  |  olej na opečení

Postup přípravy receptu Plněné telecí plátky :

Plátky masa naklepeme, osolíme, posypeme očištěnou, nahrubo nastrouhanou zeleninou a natvrdo uvařeným, nadrobno posekaným vejcem. Zavineme, spíchneme párátkem a opečeme na oleji. Podlijeme vodou, přiklopíme pokličkou a podusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu poprášíme moukou, promícháme, zjemníme smetanou a povaříme. Podáváme s vařenými bramborami, rýží či těstovinami.


Fotky receptu Plněné telecí plátky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné telecí plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !