Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plněné zapečené klobásy

fotka Plněné zapečené klobásy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Plněné zapečené klobásy:

250 g krájených žampionů  | 1 malá cibule  |  4 rajčata  | trochu másla  | 1 vejce  | 1 lžička kari  | ⅛ litru šlehačky  | 100 g strouhaného ementálu  |  sůl  |  pepř  | 400 g klobás

Postup přípravy receptu Plněné zapečené klobásy:

Žampiony nechte okapat v cedníku. Cibuli oloupejte a jemně nastrouhejte. Rajčata nakrájejte na plátky, pekáč vymažte máslem.

Vejce rozmíchejte s kari, smetanou a 50 g sýra. Smíchejte s cibulí, osolte a opepřete, vmíchejte žampiony.

Klobásy rozřízněte po délce, položte do pekáče a naplňte. Obložte plátky rajčat a posypte 50 g sýra. Zapečte.

Vhodná příloha:
Okurky v hořčičném nálevu nebo sterilovaný celerový salát a světlý chleb nebo hlávkový salát.


Fotky receptu Plněné zapečené klobásy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné zapečené klobásy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !