Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plněný hovězí cop

fotka Plněný hovězí cop
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Plněný hovězí cop :

1 listové těsto  | 3 cibule  | 750 g mletého hovězího masa  | 1 lžíce rajčatové šťávy  | 2 vejce  | 2 lžíce strouhanky  | 7 lžic másla  |  sůl  |  pepř  | 3 stroužky česneku

Postup přípravy receptu Plněný hovězí cop :

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, v míse ji smícháme s mletým masem, jedním vejcem, prolisovaným česnekem, rajčatovou šťávou a strouhankou. Směs podle chuti osolíme a opepříme. Těsto rozpůlíme a rozválíme na dvě 15 cm dlouhé placky, namažeme je rozpuštěným máslem a masovou směs rozdělíme na placky z listového těsta. Srolujeme je, zapleteme do sebe a položíme na plech vyložený pečicím papírem. Potřeme našlehaným vejcem a pečeme přibližně 30 minut.


Fotky receptu Plněný hovězí cop :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný hovězí cop
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !