Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný jablečník

fotka Plněný jablečník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Plněný jablečník:

5 lžic mléka  | nádivka  | 1 lžička skořice  | 100 g rozinek  | 750 g jablek  | 100 g ořechů  | 100 g cukr moučka  | těsto  | 300 g hl. mouky  |  sůl  | 70 g cukru moučka  | 140 g hery  | 1 vanilk. cukr  | 1 prdop  | 1 dl smetany  | 2 žloutky

Postup přípravy receptu Plněný jablečník:

Vypracujeme z ingrediencí hladké těsto. Těsto necháme odpočinout, než si připravíme náplň. Jablka očistíme a nastrouháme. Odebereme požadované množství a smícháme jej s cukrem, skořicí, ořechy a rozinkami.

Odpočinuté těsto rozdělíme na dvě stejné části a obě vyválíme na velikost plechu.

Troubu předehřejeme. Plech vyložíme pečícím papírem. Na něj dáme jednu těstovou placku. Zakryjeme ji jablečnou náplní a přikryjeme druhou plackou. Horní těsto potřeme mlékem, propícháme vidličkou a pečeme do zezlátnutí.

Plněný jablečník necháme vychladnout, nakrájíme a můžeme podávat.


Fotky receptu Plněný jablečník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný jablečník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !