Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný pstruh s uzeným

fotka Plněný pstruh s uzeným
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Plněný pstruh s uzeným:

4 filety pstruha  | 150 g prorostlého vepř. uzeného  | 100 g cibule  | 150 g másla  | 100 g slaniny  |  sůl, kmín

Postup přípravy receptu Plněný pstruh s uzeným:

Pstruha naplníme směsí najemno nakrájené slaniny a na kolečka pokrájené cibule, osolíme a okmínujeme. Alobal pomažeme máslem, na něj položíme pstruha pokrytého na plátky nakrájeným uzeným. Alobal uzavřeme a dáme péct(do předehřáté trouby) - cca 150 stupnu na 40 minut. Upečeného pstruha dáme na talíř i s alobalem a přelijeme ho výpekem.
Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Plněný pstruh s uzeným:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný pstruh s uzeným
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka