Postup přípravy receptu Plody moře s červenou karí omáčkou:
Rozehřejte rostlinný olej ve woku nebo ve velké hluboké pánvi a na mírném ohni na něm smažte 2 minuty jarní cibulku (šalotku), dokud nezměkne.
Paličkou na maso nebo válečkem na nudle rozdrťte stonek citronové trávy. Oloupejte a jemně nastrouhejte kořen zázvoru. Přidejte rozdrcený stonek citronové trávy, nastrouhaný kořen zázvoru, kokosové mléko, thajskou červenou karí pastu a rybí vývar do woku nebo pánve. Rozehřejte kokosové mléko téměř do úplného varu. Oloupejte garnáty (krevety), ponechte ocásky neporušené a odstraňte z každého garnáta (krevety) černé střívko. Přidejte garnáty (krevety) do woku nebo pánve s pokrájeným koriandrem a na mírném ohni 5 minut povařte. Plody moře podávejte s červenou karí omáčkou, ozdobené čerstvými chilli papričkami
Fotky receptu Plody moře s červenou karí omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!