Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plzeňské pivovarské kuře

fotka Plzeňské pivovarské kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plzeňské pivovarské kuře:

1 kuře  | 8 lžic másla  | 2 cibule  | 1/2 sklenky plzeňského piva  | 1 houska  | 30 g rozinek  | podle chuti sůl  | podle chuti pepř

Postup přípravy receptu Plzeňské pivovarské kuře:

Kuře rozdělíme na porce, osolíme a opepříme. Pokrájenou cibuli smažíme na másle, přidáme kuře a osmažíme. Poté dolijeme trochu vody, dusíme kuře doměkka a poté vyndáme. Omáčku zahustíme houskou, kterou jsme předtím nasákli pivem, chvíli povaříme a přecedíme. Vrátíme zpět kuře, přidáme rozinky a povaříme. Podáváme s rýží.



Fotky receptu Plzeňské pivovarské kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plzeňské pivovarské kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !