Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.09. 2018
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Podkrkonošský hubník

fotka Podkrkonošský hubník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Podkrkonošský hubník:

1 hrst sušených hub  | 6 housek  | 0,1 l mléka  | 1 vejce  | 4 lžíce krupice  | 40 g sádla  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  |  majoránka, mletý pepř

Postup přípravy receptu Podkrkonošský hubník:

Namočené houby uvaříme v osolené vodě, scedíme a nadrobno nakrájíme. Housky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem, posypeme krupicí, přidáme vejce a zlehka promícháme. Podle potřeby přidáme vodu, ve které jsme vařili houby. Na části sádla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme houby, utřený česnek, sůl a majoránku. Krátce opražíme a přidáme k houskám. Okořeníme a upečeme ve vymazané ohnivzdorné misce ve vyhřáté troubě.



Fotky receptu Podkrkonošský hubník:

Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Fotky vložil: Vlamape,hanina51 
Hodnocení receptu Podkrkonošský hubník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !