Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podušený a zapečený telecí nákyp

fotka Podušený a zapečený telecí  nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Podušený a zapečený telecí nákyp:

400 g telecího masa bez kostí  | 1 lžíce oleje  | 1 ks cibule  |  sůl a pepř podle chuti  | 400 g vařených brambor  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce hladké mouky  | 1,5 dl smetany  |  muškátový oříšek  | 1 lžíce pažitky s petrželí a rozmarýnem

Postup přípravy receptu Podušený a zapečený telecí nákyp:

Telecí maso umeleme. Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso, osolíme, opepříme a stříkneme vodou. Dusíme 20 minut. Vařené brambory nakrájíme na plátky. Z másla a mouky uděláme jíšku, zalijeme smetanou a uvaříme hustší bešamelovou omáčku, kterou ochutíme oříškem, pepřem a solí. Vsypeme posekané bylinky. Dno zapékací misky vyložíme dušeným masem, na něj poklademe plátky brambor, zalijeme horkým bešamelem a v troubě zapečeme 20 minut, až povrch zčervená.


Fotky receptu Podušený a zapečený telecí nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Podušený a zapečený telecí nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice