Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzimní buchta

fotka Podzimní buchta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Podzimní buchta:

náplň  | 500 g tvarohu  | 1 vanikový cukr  | 6 lžic cukru moučka  | těsto  | 2 hrnky polohr. mouky  | 1 prdop  | 3 vejce  | 1/2 hrnku oleje  | 1/2 hrnku mléka  |  1 1/2 hrnku cukru krystal  | 4 jablka velká  |  tuk na vymazání  | 200 g kokosu  |  mouka na vysypání

Postup přípravy receptu Podzimní buchta:

Z mouky, cukru, vajec, prášku do pečiva, mléka a oleje vymícháme hladké těstíčko. To rozetřeme na plech vymazaný a vysypaný moukou do tenké vrstvy.

Jablka oloupeme a odstraníme z nich jádřince. Nakrájíme je na silnější kolečka. Tvaroh smícháme s vajíčky, cukrem a vanilkou.

Na těsto pokládáme kroužek jablka a na něj dáme lžící hromádku tvarohu. Nakonec vše hustě posypeme kokosem.

Podzimní buchtu pečeme v troubě, nejdříve 10 minut na 180 °C a pak 15 - 20 minut na 160 °C. Pokud je podzimní buchta správně upečená, kokos na povrchu má růžovohnědou barvu.


Fotky receptu Podzimní buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Podzimní buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !